Lopte za futsal ili mali fudbal su naša specijalnost. Niko se ovim loptama nije na takav način posvetio kao mi, sa toliko pažnje do usavršavanja najsitnijih detalja.  Koristili smo najrazličitije materijale kako bi napravili najbolju loptu u zavisnosti od podloge na kojoj se igra. U osnovi svakog materijala, spoljnji sloj je fleksibilan, izdržljiv i otporan.

Memoris futsal lopte su izradjene na dva revolucionarna nacina proizvodnje. Prvi podrazumeva novu tehnologiju u rucnoj izradi lopte tzv. unutrasnje zatvaranje savova i specijalna zaptivna smesa dok drugi predstavlja kombinaciju tri nacina izrade gde su lopte rucno i masinski sivene i lepljene tzv. Hibrid tehnologija. Oba nacina proizvodnje su inovativna i dovode  do savršenstva po pitanju rotacije, odskoka i preciznosti. Specijalna zaptivna smesa cuva savove od prasine i vode.  

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu, što pokazuju naša testiranja i svi zadovoljni igrači koji uživaju u fudbalu i futsalu sa Memoris loptama. Osim što dugo traju, zbog kvalitetne izrade ne menjaju svojstva ni posle dugotrajne upotrebe.

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

27 novembar 2015
27 novembar 2015
25 novembar 2015
27 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, Koče Kapetana 86, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search