Sve Memoris lopte su izradjene na dva revolucionarna nacina proizvodnje. Prvi podrazumeva novu tehnologiju u rucnoj izradi lopte tzv. unutrasnje zatvaranje savova i specijalna zaptivna smesa dok drugi predstavlja kombinaciju tri nacina izrade, gde su lopte rucno i masinski sivene i lepljene tzv. Hibrid tehnologija Oba nacina proizvodnje su inovativna i nase lopte cine trajnijim, savrsenih performansi i ponasanja u igri, savrsenog odskoka, rotacije, preciznosti i balansa u letu. Specijalna zaptivna smesa na savovima apsorpciju vode smanjuje na znacajno nizi nivo od propisanih FIFA standarda.

Promotivna cena svih nasih lopti je posebna prica

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu i svoja svojstva ne menjaju ni posle dugotrajne upotrebe.

Memoris lopte su izradjene od: Cordley, Ducksung, Mircofiber ili od drugih vrsti najfinijih vestackih koza (PU).

Sve Memoris lopte su napravljene prema FIFA A (Approved) ili FIFA I (Inspected) standardima.

Sve Memoris lopte su 32-panelske lopte, sivene sa petoslojnim poliaster ili sestoslojnim (PES) nitima za cvrsce i jace savove.

U zavisnosti od namene, Memoris lopte imaju cetiri i/ili pet slojeva sastavljenih od poliestera i / ili pamuka i vezanih zajedno tako da daju lopti snagu, strukturu, savrsen odskok i let.

Unutrasnja guma naših fudbalskih lopti je od lateksa ili butyl-a, dok futsal lopte imaju butyl punjene unutrasnje gume. Sve lopte imaju butyl ventile za bolje zadržavanje vazduha i tretirane silikonom sto omogucava odrzavanje savrsenih performansi lopte. Silikonski tretirani ventili se koriste za glatku umetanje naduvne igle i za dodatnu zaštitu od gubitka vazduha.

Memoris Srbija

Preduzeće “Monopol” d.o.o. iz Niša, je zastupnik španskog brenda Kelme za Srbiju, a od sada i stvaraoc srpskog brenda “Memoris”.
Razvijajući prodaju za španski brend Kelme, nailazili smo na jedan jedini problem koji se zove - CENA. Taj problem nije se odnosio... >> Nastavak

Pogledajte još

27 novembar 2015
25 maj 2024
27 novembar 2015
25 novembar 2015
MEMORIS Srbija D.O.O.Monopol, VUKAŠINA MRNJAVČEVIĆA 14, 18 000 Niš, prodaja@memoris.rs, 018 571 870 ,062 778 057 Radno vreme: radnim danima: 09h-17h; subotom: 09h-15h Copyright © 2014 Memoris.rs

Search